Häiriöstä johtuen puhelinnumeromme 09 760 076 ei toimi perjantaina 15.2. Ajanvarausasioissa kannattaa poikkeuksellisesti soittaa numeroon 010 666 7820.

Proteettinen hoito

Proteettinen hoito on tarpeen silloin kun potilaalta puuttuu tai poistetaan hammas/useampia hampaita. Proteettiset hoitoratkaisut jaetaan kiinteisiin ja irrotettaviin proteeseihin. Kiinteitä proteeseja käytetään yleensä yksittäisten hampaiden hoitoratkaisuissa, voidaan tehdä kruunu tai esimerkiksi kiinteä proteettinen silta.

Irrotettaviin proteeseihin kuuluvat erilaiset osa- ja kokoproteesit. Osaproteesi on tarpeen silloin, kun  omia hampaita puuttuu, mutta jäljellä kuitenkin on yksi tai useampia. Kun koko hampaisto halutaan korvata valmistetaan kokoproteesi. Hammasproteesit valmistetaan yhteistyössä hammaslääkärin ja hammasteknikon kanssa.

Tarjoamme normaaliproteesihoitojen lisäksi myös proteesien korjausta. Teknikkomme ottavat vastaan töitä jokaisena arkipäivänä. Oli kyse sitten hiusmurtumasta, halkeamasta, irronneesta proteettisesta hampaasta tai muusta korjauksen tarpeesta – teknikkomme auttavat.
Ajanvaraus
ma-pe klo: 8-18
p. 09 760 076

Ajanvaraus päivystykseen
joka päivä klo: 8-24
p. 0600 065 000 (2,09 eur/min. +ppm)