Ethän hakeudu flunssaisena hammashoitoon. Peruthan kiireettömän hammashoitoaikasi, jos sinulla on lieviäkin flunssaoireita tai olet ollut lähikontaktissa koronavirusinfektioon sairastuneeseen. Jos tarvitset flunssaoireisena kiireellistä hammashoitoa, ota puhelimitse yhteys paikalliseen terveyskeskukseen hoidon tarpeen ja hoitopaikan arviointia varten.

Lue lisää...

Proteettinen hoito

Proteettinen hoito on tarpeen silloin kun potilaalta puuttuu tai poistetaan hammas/useampia hampaita. Proteettiset hoitoratkaisut jaetaan kiinteisiin ja irrotettaviin proteeseihin. Kiinteitä proteeseja käytetään yleensä yksittäisten hampaiden hoitoratkaisuissa, voidaan tehdä kruunu tai esimerkiksi kiinteä proteettinen silta.

Irrotettaviin proteeseihin kuuluvat erilaiset osa- ja kokoproteesit. Osaproteesi on tarpeen silloin, kun  omia hampaita puuttuu, mutta jäljellä kuitenkin on yksi tai useampia. Kun koko hampaisto halutaan korvata valmistetaan kokoproteesi. Hammasproteesit valmistetaan yhteistyössä hammaslääkärin ja hammasteknikon kanssa.

Tarjoamme normaaliproteesihoitojen lisäksi myös proteesien korjausta. Teknikkomme ottavat vastaan töitä jokaisena arkipäivänä. Oli kyse sitten hiusmurtumasta, halkeamasta, irronneesta proteettisesta hampaasta tai muusta korjauksen tarpeesta – teknikkomme auttavat.
Vaivaton proteesipalvelu osana suun kokonaishammashoitoa
Ajanvaraus
ma-pe aukioloaikojen puitteissa
p. 09 760 076

Ajanvaraus päivystykseen
joka päivä klo: 8-24
p. 0600 065 000 (2,09 eur/min. +ppm)