Ethän hakeudu flunssaisena hammashoitoon. Peruthan kiireettömän hammashoitoaikasi, jos sinulla on lieviäkin flunssaoireita tai olet ollut lähikontaktissa koronavirusinfektioon sairastuneeseen. Jos tarvitset flunssaoireisena kiireellistä hammashoitoa, ota puhelimitse yhteys paikalliseen terveyskeskukseen hoidon tarpeen ja hoitopaikan arviointia varten.

Lue lisää...

Pelkopotilaiden hoito

Hammaslääkärissä käynti kauhistuttaa monia. Taustalla voivat olla aikaisemmat huonot ja mahdollisesti kivuliaat kokemukset. Monen pelot ulottuvat lapsuuden hammaslääkärikäynteihin, jolloin tekniikka ja välineistö olivat paljon alkeellisempia.

Ahdistus- ja pelontuntemukset ovat yllättävän yleisiä, eikä niitä tule vähätellä. Asia kannattaa ottaa puheeksi hammaslääkärin kanssa, sillä tuntemuksia voidaan lieventää monin keinoin. Keskustelun avulla selvitetään mikä aiheuttaa pelkoa ja miten sitä voitaisiin lieventää. Keskustelun ja hoitosuunnitelman avulla luodaan luottamussuhdetta potilaan ja hammaslääkärin välille. Tuttu hammaslääkäri ja hoitohenkilökunta luovat perustaa uusille hyville kokemuksille sekä nykypäivän tehokkaat ja kehittyneet puudutusaineet, laitteet ja materiaalit mahdollistavat kivuttoman hoidon kaikilla eri osa-alueilla.
Ajanvaraus
ma-pe aukioloaikojen puitteissa
p. 09 760 076

Ajanvaraus päivystykseen
joka päivä klo: 8-24
p. 0600 065 000 (2,09 eur/min. +ppm)