Ethän hakeudu flunssaisena hammashoitoon. Peruthan kiireettömän hammashoitoaikasi, jos sinulla on lieviäkin flunssaoireita tai olet ollut lähikontaktissa koronavirusinfektioon sairastuneeseen. Jos tarvitset flunssaoireisena kiireellistä hammashoitoa, ota puhelimitse yhteys paikalliseen terveyskeskukseen hoidon tarpeen ja hoitopaikan arviointia varten.

Lue lisää...

Perushammashoito

Yleishammaslääkäripalveluihimme kuuluvat tarkastukset, paikkaukset, juurihoidot, hampaan poistot, hammaskiven poisto ja ehkäisevä hoito sekä proteesihoidot. Tarjoamme hoitoa myös äkillisissä tilanteissa kuten tapaturmissa sekä säryn yllättäessä. Lue täältä lisää päivystyshoidosta.

Hyvä suunterveys on tärkeä osa yleisterveyttä. Hyvän suunterveyden ylläpitoon kuuluvat huolellisen suun ja hampaiden itsehoidon lisäksi myös säännöllinen hampaiden tarkastus ja puhdistus. Säännöllinen hampaiden hoito kannattaa aina, sillä tällöin mahdolliset tulehdukset ja vauriot löydetään ja hoidetaan ajoissa. Tavoitteemme on tarjota potilaillemme hyvää suun kokonaishammashoitoa ja tukea suun ja hampaiden itsehoitoa kutsumalla potilaamme sovituin määräajoin hammaslääkärin suorittamaan perustarkastukseen sekä ehkäisevään hammashoitoon.

Ajanvaraus
ma-pe aukioloaikojen puitteissa
p. 09 760 076

Ajanvaraus päivystykseen
joka päivä klo: 8-24
p. 0600 065 000 (2,09 eur/min. +ppm)